Skip to content
Неизменна част от маркетинговата дейност в съвременния свят е присъствието в глобалната мрежа Интернет. Затова ние от „Артанта“ предлагаме помощ в избора на целево домейн име, хостинг, изработка на уебсайт — корпоративeн, продуктов или имиджов, онлайн магазин или уеб портал, — оптимизиране за Google и другите търсещи машини, поддръжка и други. Освен стилен дизайн ние предлагаме на клиентите си и оптимална функционалност на сайта им. Всички, сайтове, изработени от нас са респонсив, т.е. променят автоматично параметрите си според големината на дисплея на устройството, на което са отворени, за да изглеждат максимално добре на компютър, лаптоп, таблет и телефон.

Уеб сайтове

Модерен дизайн. Интуитивна система за управление на съдържанието.

Е– магазини

Многофункционални e-Commerce платформи с възможност за добавяне на неограничен брой продукти.

Google SEO

Оптимизиране за Гугъл с помощта на добри практики. Изграждане на мрежа от линкове.

Портфолио

Месечна поддръжка

Маркетингова агенция „Артанта“ не обвързва изработените от нас уебсайтове или онлайн магазини със задължителна поддръжка. Както знаете най–малко от телефона и компютъра си, всеки софтуерен продукт изисква периодична актуалидазия. Освен това понякога се налага да бъдат извършени корекции в текста, снимките или други материали на сайта или онлайн магазина. Ние използваме интуитивни платформи за управление на съдържанието, благодарение на което клиентите ни могат лесно да се научат сами да извършват тези дейности. Разбира се, ние можем да правим това за Вас срещу еднократно заплащане при нужда или месечна такса за поддръжка, съобразена с обема на извършватанат работа. За целта сме подготвили следните планове за месечна поддръжка, с които спестявате и си осигурявате спокойствие.

10 лв/м

120 лв/година

Старт

12 месеца мин. срок

60 лв/м

600 лв/година
Спестявате 20%

Смарт

6 месеца мин. срок

130 лв/м

1200 лв/година
Спестявате 30%

Арт

3 месеца мин. срок

* Ако смятате, че никой плановете ни за уебсайт поддръжка не покрива Вашите нужди, се свържете с нас за изготвяне на индивидуална оферта.

Често задавани въпроси

Тъй като всеки проект е уникален, за да получите оферта, трябва да се свържете с нас и да ни опишете поне в най–общи линии от какво се нуждаете. Ние ще Ви консултираме и ще Ви предложим няколко варианта на изпълнение, след което ще изготвим конкретна оферта до 48 часа. Сами ще се убедите, че цените ни са конкуренти на българския пазар.

Отново зависи от мащаба на проекта. Например един фирмен уебсайт с до 5 страници (Начало, За нас, Продукти, Услуги, Контакти) може да бъде изработен в рамките на 1 седмица. Докато електронен магазин със сложна функционалност и стотици продукти може да отнеме няколко месеца.

Ние в „Артанта“ разбираме, че щом търсите някой да изработи Вашия уебсайт, вероятно не разполагате с познанието, уменията или времето да го направите сами. Затова изискваме възможно най–малко неща от Вас:
1. Какви страници искате
(например Начало, За нас, Продукти, Услуги, Контакти и т.н.)
2. Фирмените или любимите Ви цветове
3. Уеб сайтове, които харествате.
4. Текст, снимки и други материали.
5. Лице за връзка, което отговаря своевременно на въпросите ни.

Не е задължително. „Артанта“ използва интуитивни платформи за управление на съдържанието, с които можете лесно да се научите сами да актуализирате сайта си или да качвате информация, снимки и продукти. Разбира се, ние можем да правим това вместо Вас срещу минимална месечна такса. Вижте плановете »

Заради нашия опит и креативност. Освен това смятаме, че най–важният процес във всеки проект е консултирането. Затова се стараем на всеки етап да Ви помогнем на получите максимално добър резултат за бюджета си.